Skip to main content

BLISS CLINIC – esittely

BLISS CLINIC aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1996, kun kanadalainen kiropraktikko ja urheiluspesialisti  Fraser Bliss perusti Turkuun Kirosport -klinikan. Fraserin poika, Nicholas Bliss, valmistui kiropraktikoksi 2006 ja liittyi klinikan hoitotiimiin.  Seuraavana vuonna klinikka laajensi palveluitaan ja muutti uusiin, suurempiin tiloihin kauniiseen Verkahoviin. Nimeksi vaihtui BLISS CLINIC, jossa kuuluu paitsi perheen sukunimi, myös klinikan positiivinen ja asiantunteva ilmapiiri. Vuonna 2018 tapahtui sukupolvenvaihdos, kun Nicholas Blissistä tuli sekä toimitus- että klinikan johtaja.

Klinikan perustaja Fraser Bliss

Klinikan toimitusjohtaja Nicholas Bliss

Ainutlaatuinen kliininen hoitometodi

Alusta alkaen (valmistuttuaan kiropraktikoksi Kanadassa 1983) Fraser on kehittänyt ainutlaatuista kliinistä hoitometodia, joka yhdistää kiropraktikon ja akupunkturistin sekä fysioterapeutin hoidot yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Potilaita hoitaa asiantuntijoiden tiimi. Lisäksi Bliss Clinic yhdistää länsimaisia ja itämaisia sairauksien hoidon ja terveyden edistämisen menetelmiä. Pystymme tarkastelemaan potilasta ja ongelmaa eri näkökulmista ja hoitamaan häntä sen mukaisesti. Koska emme ole rajoittuneet yhteen tai kahteen hoitomenetelmään, meillä on käytettävissämme monia työkaluja, joilla työ voidaan tehdä hyvin. Tämä kokonaisvaltaisuus johtaa korkeaan potilastyytyväisyyteen ja onnistuneisiin tuloksiin.

Enemmän kuin osiensa summa

Tyypillisessä hoitojaksossa konsultaatio, kliininen diagnoosi, hoidon ohjaus ja manipulatiiviset hoidot ovat kiropraktikon käsissä, ja lihas-, trigger point– sekä liikuntaterapia on fysioterapeuttien ja hierontaterapeuttien käsissä.  Näin voimme tuottaa yhtälön, ”joka on enemmän kuin osiensa summa”.  Tehokkaalla yhteistyöllä saamme hyviä tuloksia asiakkaillemme!

Onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi käytetään tarvittaessa useita hoitomuotoja: akupunktuuri, craniosacral-terapia, joogaterapia, ART® (Active Release Techniques®), emotional release -terapia ja ravintoterapia.  Vuosien mittaan BLISS CLINIC on menestyksekkäästi yhdistänyt hoitometodiinsa sekä itämaisen että länsimaisen lääketieteen. Meille keho on yksi kokonaisuus ja toimimme tämän periaatteen mukaisesti. Hoitomuotomme ovat monipuolisia ja meillä on useita ”työkaluja” ongelmien korjaamiseen. Kaikki hoidot löytyvät BLISS CLINICiltä saman katon alta.

video
play-sharp-fill

Yritysjohtaja-asiakkaan haastattelu
-"Ammattitaitoinen parantava lähde"

Ammattitaitoinen ”parantava lähde”

Asiakkaillemme lähiseudulla, pidempien matkojen takaa ja ulkomailla on helpotus löytää ammattitaitoinen ”parantava lähde”, joka pystyy ratkaisemaan turhauttavia kiputiloja ja terveydentilan ongelmia. Klinikan toimintaympäristö tukee paranemista: tilat ovat mukavia ja miellyttäviä, ilmapiiri on kevyt, kannustava ja ammattitaitoinen.

Verkahovi sijaitsee keskeisellä paikalla Turkua hyvien liikenneyhteyksien (linja-auto, juna, moottoritie) päässä.

Ota yhteyttä