Skip to main content

Bliss-metodi

BLISS-METODI:    Kivusta hyvinvointiin®

Alla esitellään hoitofilosofiamme Kivusta hyvinvointiin. Siinä kerrotaan paranemisprosessista, joka saadaan aikaan Bliss Clinicillä.

Kun potilas käy Bliss Clinicillä hoidossa, hänessä käynnistyy parantava tapahtumaketju: oireet ja kivut lievittyvät, jopa poistuvat. Tämä on tietenkin palkitsevaa sekä hänelle että meille. Tätä vartenhan hän tuli.

Mutta potilaalle on usein luvassa myös ylimääräinen yllätysbonus.

Bonus on tämä: hän kokee koko oman terveytensä ja hyvinvointinsa olevan menossa yhä parempaan päin.

Hyvinvointibonus

Tämä hyvinvointibonus tuntuu sekä kehossa että mielessä.

Fyysisellä tasolla sen huomaa lisääntyneenä energisyytenä. Olo tuntuu elinvoimaisemmalta, väsymys ei vaivaa. Ryhti on suorempi ja luontevampi. Hengittäminen helpottuu, ja usein myös vastustuskyky hengitysteiden sairauksia vastaan paranee ajan myötä. Keho on selvästi notkeampi ja liikeradat laajemmat. Ruoansulatus toimii usein paremmin, samoin verenkierto etenkin käsissä ja jaloissa.

Kivusta Hyvinvointiin® - Bliss Clinicin kokonaisvaltainen lähestymistapa

Henkinen valppaus kasvaa ja mieliala on parempi. Potilas kokee olonsa onnellisemmaksi. Masennus alkaa hellittää. Löytyy tasapaino, ihminen on enemmän ”oma itsensä”, johon kosketus on saattanut olla kauankin kadoksissa.

Kaikki tämä VOI tapahtua, usein riippumatta potilaan terveydentilasta hoitojen alkuvaiheessa. Joka tapauksessa henkilö yleensä tuntee olonsa terveemmäksi. Tämä on hoitomenetelmiemme tervetullut ”sivuvaikutus”.

Hyvän terveyden saavuttaminen

Me näemme näitä muutoksia potilaissamme jatkuvasti. Hoidon alkaessa he tuntevat kipua, turhautumista ja jopa vihaa – ja hoidon myötä heidän mielialansa kohenee ja olo kevenee. On kiehtovaa olla edesauttamassa tätä suurenmoista muutosta: nähdä ihmisten löytävän terveytensä, elinvoimansa ja toivonsa.

Nämä palanneen hyvinvoinnin tuntemukset, odottamattomat bonukset, ikään kuin inspiroivat potilaitamme. He oivaltavat, että on todellakin mahdollista tuntea itsensä terveeksi. Uusi näköala avautuu. He huomaavat laiminlyöneensä mahdollisuuksiaan saavuttaa hyvä terveys ja ovat nyt valmiita siirtymään elämässään eteenpäin. Joku saattaa haluta vain pitää yllä nykyistä terveydentilaansa, joku haluaa kohentaa ihmissuhteitaan, joku uraansa, joku haluaa vain olla onnellisempi.

Pääasia on, että he kaikki kokevat hyvinvoinnin oikeasti mahdolliseksi; toive muuttuu todeksi.

On/off-kytkin

Miksi näin tapahtuu?

Siksiettä he ovat jo tunteneet positiiviset muutokset itsessäänSe jättää heihin jälkensä. Kytkin on kääntynyt off-asennosta on-asentoon. Kokemus on syvä, vahva ja inspiroiva. Hoitoprosessin aikana potilaat saavuttavat itseluottamuksen, jonka voimin he ottavat itse askelet oikeaan suuntaan.

Toisilla tämä inspiroitumisen tunne johtaa toimintaan heti. He lähtevät uudelle polulle taakseen katsomatta. Toiset ikään kuin varastoivat kokemuksensa tulevaa varten, odottavat oikeaa hetkeä. Jotkut jäävät vain odottamaan…

Oli tilanne mikä tahansa, meidän tehtävänämme on antaa jokaiselle yksilölle fyysistä, emotionaalista ja henkistä tukea elämänpolulla.

Oppiminen ja innoittaminen

Parantavan ympäristön luomisen lisäksi toimimme myös ihmisten voimavarakeskuksena: tarjoamme tietoa, kuten kirjoja ja luentoja, sekä neuvoja ja rohkaisua jokaiselle, joka haluaa tuntea itsensä terveemmäksi. Muut palvelumme tukevat tätä samaa päämäärää: tarjoamme ryhtikoulutuksia ja luentoja. Opetamme myös helppoja stressinhallinta- ja rentoutumismenetelmiä. Lisäksi annamme ruokavaliota koskevaa neuvontaa.

Me hoidamme ihmistä kokonaisuutena.

Samalla kun potilas pääsee kivuistaan ja kokee ”hyvinvointibonuksemme”, hän myös oppii paljon. Kehostaan, itsestään, tunteistaan, itselleen luomastaan ympäristöstä. Rohkaisemme häntä näkemään kipujensa taakse, etsimään syitä ja pysyviä ratkaisuja. Hän astuu uuteen suuntaan, ajattelee toisin kuin ennen, alkaa kenties elääkin toisin. Hän saavuttaa tuloksia. Hän on inspiroitunut… Ja niin olemme mekin!

Kivusta hyvinvointiin®

…Me otamme iskulauseemme vakavasti

video
play-sharp-fill

Perustaja Dr. Fraser Bliss kertoo
"Annamme aikaa ihmisille"