Skip to main content

Suorituksen parantaminen
Bliss-metodilla

Bliss Clinicillä tarjoamme urheilijoille ja muille, ammattilaisille ja amatööreille, tähdille ja tähdeksi pyrkiville mahdollisuuden nostaa suorituksensa ja samalla itseluottamuksensa korkeammalle tasolle.

Huippu- ja kuntourheilijat, muusikot, laulajat, stressaantuneet johtajat, golfinpelaajat ja jopa oppimisvaikeuksista kärsivät lapset tulevat Bliss Clinicille parantamaan suorituskykyään ja lisäämään puhtia. He jättävät kipunsa ja oireensa taakseen ja siirtyvät uusiin hyvinvoinnin ja itsetoteutuksen maailmoihin, jotka tuskin näyttivät mahdollisilta ennen hoitojen aloittamista.

Ikääntyvät ammattilaisurheilijat pysyvät kehissä, kohentavat tilastojaan ja jatkavat uraansa. Laulajat palauttavat äänensä kukoistukseen. Johtajat terävöityvät ja kestävät stressiä paremmin. Usein lasten keskittyminen ja koulunumerot paranevat.

Kysyt ehkä, miten tämä on mahdollista, miten se tapahtuu. Emme voi tietenkään paljastaa kaikkia liikesalaisuuksiamme… mutta huippu-urheilijoiden ja esiintyjien asiakashaastattelut todistavat ”hyvinvointibonuksista”, joita asiakkaamme voivat saada seuratessaan hoito-ohjelmiamme ja neuvojamme. He jättävät oireensa taakseen ja kokevat poikkeuksetta parannuksia taidoissaan, energiatasoissaan, mielialoissaan, keskittymiskyvyssään ja jopa unenlaadussaan. Sekä tietysti yleisessä terveydentilassaan! Lisäbonuksena he saattavat huomata asenteidensa, itseluottamuksensa ja emotionaalisen tasapainonsa muuttuvan myönteiseen suuntaan. He kytkeytyvät käyntiin.

Eivätkä vain kytkeydy, vaan myös virittäytyvät uudenlaiseen voimaantumiseen, jonka he tuntevat kehossaan ja myös asenteissaan. He huomaavat henkilökohtaisten rajojensa kasvaneen – taidot, kyvyt ja tehtävät on helpompi toteuttaa vähemmällä energiankulutuksella. Heidän ”suorituskykytuloksensa” ovat jotenkin parantuneet. He alkavat yhdistää pisteitä toisiinsa… He alkavat ymmärtää ”Kivusta hyvinvointiin®” -iskulauseemme merkityksen, koska he ovat kokeneet sen omakohtaisesti. Omassa kehossaan. Terveysparadigmamme tulee yhtäkkiä heille ymmärrettäväksi, ja he ottavat omakseen hoitomenetelmämme käytännön terveyden ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Ei ole yllätys, että parhaat tulokset saavutetaan Bliss Clinicin potilaiden kanssa, jotka etenevät oireiden helpottamisvaiheesta ja jatkavat hoidon korjaavaan ja ylläpitovaiheeseen. He etsivät pitkäaikaista ratkaisua, eivät nopeaa apua. He oppivat, kuinka valtava ero toiminnan korjaavilla ja vain oireet poistavilla hoidoilla on. Kokiessaan eteneviä muutoksia kehossaan he näkevät käyntinsä Bliss Clinicillä edistyneenä ”koulutuksena” – suorituksen parantamiskoulutuksena – jossa heidän kehonsa toiminnot ensin korjataan ja sitten optimoidaan. Joillekin siitä tulee heidän ”salainen aseensa” edistykseen.

Uudet asiakkaamme tulevat Bliss Clinicille joko kipuongelmiensa kanssa tai oireettomina tai ryhdin arviointiin. Kussakin tapauksessa luomme heille korkeamman toiminnan ja hyvinvoinnin tason – suorituksen parantamisen Bliss-metodilla.