Skip to main content

Laaja asiakaskunta vauvasta vaariin, perheisiin
ja huippu-urheilijoihin sekä ulkomaalaisiin asiakkaisiin

Anna-Maija

Eläkeläinen

Yli kaksi vuosikymmentä sitten oli selkäni niin huono ja kivulias, että mittailin kotona jo ovien leveyttä ja kynnysten korkeutta, miten mahdun niistä kulkemaan pyörätuolin kanssa. Sattumalta kuulin silloin eräältä tuttavaltani Turussa toimivasta kanadalaisesta kiropraktikosta, jolta hän oli saanut avun vaivaan, joka uhkasi hänen toimeentuloaan. Hakeuduin a.o. henkilön vastaanotolle. Tutkittuaan hän sanoi voivansa auttaa. Hän ilmoitti, ettei tiedä, pystyykö auttamaan 30, 50 vai 70%, mutta auttaa hän voi ainakin jonkin verran. Nyt yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen tiedän, että Bliss Clinic antoi lopullisesti vielä suuremman avun.

Lue lisää / Read More

Ben Casagrande

Ammattilaisgolfaaja

Olen 21-vuotias ammattigolfaaja. Golfsvingi vaatii keholta paljon, ja siksi on tärkeää että kroppa toimii täydellisesti. Aloitin käymään Bliss Clinicillä 2017. Sitä ennen taistelin selkäkipujen sekä huonon ryhdin kanssa. Henkilökunnan ammattitaidon sekä aidon auttamisen halun ansiosta olen saanut loistavan ryhdin sekä selkäkipuni kuriin. Pidän eniten siitä että minua halutaan aidosti auttaa. Aina jos minulle tulee jokin ongelma saan apua heti Nicholakselta. Silloinkin hän ei keskity pelkästään kipeytyneeseen kohtaan vaan hän katsoo kokonaisuutta mikä sen on aiheuttanut ja miten se estetään jatkossa tapahtumasta.

Tunnen itseni joka käynnin jälkeen fyysisesti sekä henkisesti vahvemmaksi.

Mattias Gestranius

FIFA-erotuomari

Bliss Clinicillä olen saanut kokonaisvaltaisen hoidon. Voin paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Tunsin ensimmäisestä käynnistäni lähtien saavani täältä avun pitkään vaivanneisiin ongelmiini. Uskon hoidon tuoneen lisävuosia urheilu-uralleni.

Nicholas Bliss keskittyy jokaiseen asiakkaaseen kunnioitettavalla intohimolla.

Lauri Korpikoski

Ammattijääkiekkoilija

Bliss Clinicillä keskitytään kokonaisuuden hahmottamiseen ja siihen mistä kiputilat johtuvat. Omalla kohdallani liikkuvuus ja potkun voima ovat parantuneet.

Tatu Karhu

Voimamiesurheilija

Olen Tatu Karhu 53 vuotias voimamiesurheilija.

Bliss Clinikin asiakas olen ollut jo vuosia. Pidän siitä että Nicholas ei etsi helppoa tietää poistaa oireita, vaan todella paneutuu minun tarpeisiini. Hän on tutustunut itse minun lajiini, jotta voisi paremmin ymmärtää mitä kehossani tapahtuu tämän erittäin raskaan lajin vuoksi.

Nicholas haluaa hoitaa aiheuttajaa ja ennaltaehkäistä vammoja sekä kiputiloja.

Tarpeen vaatiessa saan myös erittäin nopeasti ns. akuuttiajan.

Nicholaksen avulla olen edelleen loistokunnossa ja täysin iskukykyinen kilpailija jopa nuorten miesten kanssa kilpaillessani vaikka täytänkin jo kohtapuolin 54v.

Suosittelen erittäin vahvasti Nicholaksen ja Bliss Clinicin palveluksia kaikille urheilijoille, jotka haluavat pitää kroppansa huippukunnossa! Puhumattakaan muista ihmisistä, sillä Nicholaksen lähestymistapa asiakkaaseen ja tämän hoitoon on vertaansa vailla!

Lue lisää / Read More

Asiakashaastattelut

Anna-Maija

Eläkeläinen

Viljam

Koliikkivauva

Yrittäjä Henna

Migreeneistä kohti hyvää mieltä

Mikko Koivusalo

Näytelmäkirjailja

Esa

Sairaseläkeläinen, ex-kirvesmies

Anthony Phelips

Yritysjohtaja

Irina Laakso

Perheenäiti

Kuulimme tuttavilta vuonna 2015, että Bliss Clinic voisi auttaa mieheni selkävaivoihin ja minun niska-hartiasärkyihin. Näin jälkeenpäin voimme sanoa, että tuo 75 km:n matka Bliss Clinicille kannatti tehdä. Itse sain apua särkyihini ja ajoittain vaivanneet huimauskohtauksetkin hävisivät. Mieheni selkäkivut vähenivät merkittävästi ja olkapääkin saatiin toimimaan. Molemmilta hoidettiin myös leikkausten arpikudoksia ja lihaskireyksiä. Hyvien kokemusten vuoksi myös paljon urheileva 13-vuotias tyttäremme aloitti hoidot viime vuonna. Kova treenaaminen oli saanut lihaksiston kireäksi. Lihaksiston ja hermoston hoitojen jälkeen ryhti on parantunut, vireystila on selvästi parempi eikä lihaskramppeja ole enää ilmennyt.

Meidän perheeltä ISO PEUKKU koko Bliss Clinicin henkilökunnalle!

Minna Aalto

Olympiaurheilija ja ammattivalmentaja

Olen harrastanut urheilua pikkutytöstä asti ja kilpaurheilun aloitin kymmenvuotiaana. Erilaiset selkäkivut olivat häirinneet harjoitteluani viisitoistavuotiaasta alkaen, mutta en ollut kuitenkaan löytänyt pysyvää apua vaivoihini. 1990-luvun lopulla valmistautuessani toisiin olympialaisiini selkäkivut äityivät jo niin pahoiksi, että uran lopettaminenkin ennen suunniteltua kävi jo mielessä. Osaavan fysioterapeutin neuvosta käännyin Fraser Blissin puoleen. Fysioterapeutti kertoi tuolloin, että Fraser saattaisi olla se henkilö, joka saisi taas selkäni toimimaan toivotulla tavalla. Varasin ajan Fraseriltä ja perusteellisen haastattelun ja tutkimusten jälkeen hän määräsi minut vielä tarkkaan lannerangan alueen röntgen-tutkimukseen.

Lue lisää / Read More

Tuukka Kotti

Koripalloilija

Miten sä vielä jaksat tuossa iässä? Onko peliuraa monta vuotta vielä jäljellä? Onko paikat pysynyt kunnossa? Kun mittariin muutama vuosi sitten tuli maaginen 35 vuotta, niin näihin kysymyksiin on saanut vastata aika usein. Jostain syystä koriksessa juuri se lukema tuntuu olevan vanhuuden raja. Alkuun kysymykset hieman ärsytti, mutta nykyään kerron mielelläni että ”vanhemmallakin” iällä voi suoriutua todella hyvin, ja vielä jopa kehittyä pelaajana. Mulle viimeiset kolme vuotta ovat olleet mun uran toistaiseksi parhaat vuodet. Pelaamiseni on vapautuneempaa ja tasaisempaa kuin koskaan urallani. Nautin pelaamisesta enemmän. Mistä tämä johtuu?

Lue lisää / Read More

Mikko Koivisto

Koripalloilija

Pelaan Salon Vilppaassa ja Susijengissä. Mun hyvän suoritustason takana on monta tekijää. Yksi merkittävimmistä on Bliss Clinic, joka pitää mut huippuiskussa.

Lina Lehtovaara

FIFA-erotuomari

Bliss Clinicillä keskitytään asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sen sijaan että vain keskityttäisiin tiettyyn ongelmakohtaan, pidetään huolta siitä että asiakas voi kokonaisuutena hyvin. Itse sain apua pitkään vaivanneisiin SI-nivelen ja takareiden ongelmiin ja samalla keskityttiin myös henkisen hyvinvoinnin huomioimiseen. Voin lämpimästi suositella Bliss Cliniciä.

Katso Suorituksesi huipulle ® -video