Skip to main content

Tehokkaita lihas- ja pehmytkudos -hoitoja

Fysioterapia

Bliss Clinic on myös rekisteröity fysikaalinen hoitolaitos ja työllistää fysioterapeutteja, kuntohoitajia ja hierojia osana hoito-ohjelmaansa. Hoitajat yhdistävät opinnoissaan saamansa koulutuksen ja Bliss Clinicillä saamansa pehmytkudos -hoitokoulutuksen, ja voivat antaa tehokkaita lihas- ja pehmytkudos -hoitoja joita ei saa muualta Suomesta.

Asiakkaat voivat saada fysioterapian kustannuksista KELA-korvausta. Bliss Clinic Turku on FYSI ry:n, Suomen fysioterapia- ja kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen.

Moniammatillinen yhteistyö

Tyypillisesti asiakkaamme saavat sekä kiropraktikon että fysioterapeutin hoitoa hoito-ohjelmansa aikana.  Molemmilla on erikoisosaamista jota tasapainoinen hoito-ohjelma vaatii.  Tiimityöskentely toimii erittäin hyvin ja asiakastyytyväisyys on korkea.

Bliss Clinicin asiakkaat voivat halutessaan saada hoitoa yksinomaan fysioterapeutilta tai hierojalta, eikä lääkärin lähetettä tarvita fysioterapian saamiseen, vaan asiakkaat voivat tulla itsenäisesti.  Jos lääkärin lähete fysioterapiaan on, sen voi vapaasti käyttää Bliss Clinicillä.