Skip to main content

Ennaltaehkäisyn filosofian avulla vältämme kipuja ja sairauksia

Ennaltaehkäisy

Kuten hammaslääkärit, Bliss Clinicin kiropraktikot eivät tarvitse kipua löytääkseen ongelman. Tunnustellen ja tutkien he selvittävät, miten kukin alue toimii ja miten keho toimii kokonaisuutena. Yleensä kipu löytyy ilman, että siitä tarvitsee erikseen kertoa; tämä tulee usein iloisena yllätyksenä uusille asiakkaillemme!

Samaan tapaan kuin hammaslääkäri paikkaa pienet reiät estääkseen kivuliaampien ja kalliimpien ongelmien muodostumisen, kiropraktikko lähestyy kehoa kokonaisuudessaan ennaltaehkäisevästi. Kun pienet epätasapainot korjataan riittävän ajoissa, ne eivät kasva ja kehity kalliiksi ongelmiksi myöhemmin. Kehon ”kuluminen” vähenee, mikä auttaa hidastamaan tulehduksia ja rappeutumista. Pienikin ennaltaehkäisy on todellakin suuria hoitotoimenpiteitä tärkeämpää!

Noudatamme ”ennaltaehkäisyn filosofiaa” paitsi välttääksemme kielteisiä seurauksia (kipua ja sairauksia), myös nauttiaksemme myönteisistä seurauksista, joita hyvän terveyden ylläpito tuo tullessaan! Hyödyt puhuvat puolestaan: jatkuvasti hyvä energiataso, ajattelun selkeys ja liikkumisen vapaus. Monet potilaistamme ja heidän lapsistaan ottavat ennaltaehkäisevän hoidon mielellään vastaan ymmärrettyään ja ennen kaikkea koettuaan sen myönteiset vaikutukset itse.