Skip to main content

Nicholas Bliss D.C.

Kiropraktikko / Doctor of Chiropractic
Korva-akupunktio
Applied Kinesiology

Nicholas Bliss on toisen sukupolven kiropraktikko, joka on valmistunut kiropraktikoksi Glamorganin yliopistosta Walesissa. Valmistujaisseremoniassaan vuonna 2006 hän sai erikoismaininnan “erinomaisesta osaamisestaan kliinisessä työssä”. Sama erinomaisuus näkyy hänen työssään Bliss Clinicillä, missä hän hoitaa kaikenlaisia ihmisiä ja vaivoja vastasyntyneistä ikäihmisiin ja amatööreistä huippu-urheilijoihin.

Nicholas jatkaa Blissin erinomaisuuden perinnettä ja on saavuttanut omilla ansioillaan mainetta korkean profiilin huippu-urheilijoiden parissa, jotka käyttävät hänen palveluksiaan säännöllisesti.

Uransa alkuajoista asti Nicholas on saanut mentoreikseen kiropraktiikan, lääketieteen ja soveltavan kinesiologian (Applied Kinesiology) kansainvälisiä huippulääkäreitä ja päässyt työskentelemään heidän kanssaan. Hän hyödyntää monipuolista osaamistaan ja kokemustaan työssään Bliss Clinicillä.

Nicholasin lähestymistapa praktiikkaan on ehdottomasti monialainen ja holistinen: hoidon tavoitteina on parantaa kehon, mielen ja hengen toimintaa ja samalla korjata kipua ja oireita. Hän on ammattimainen, kohtelias ja välittävä.

Tällä hetkellä Nicholas suorittaa Diplomate Specialty in Applied Kinesiology (D.I.B.A.K) -jatkotutkintoa Britanniassa. Soveltavan kinesiologian alan ammattiyhteisö (kiropraktikoita, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä) on kutsunut hänet luennoimaan useissa kansainvälisissä konferensseissa.

Nicholas ja hänen isänsä Dr. Bliss Sr. tekevät erityistä yhteistyötä ammattiurheilijoiden kanssa urheilusuoritusten parantamiseksi. He ovat brändänneet menetelmänsä sloganilla “Suorituksesi huipulle!, englanniksi “Performance to the Top!”

Suomen ja Euroopan kiropraktikkoliittojen sekä International College of Applied Kinesiologyn jäsen.