Skip to main content

Bliss Family Care

Haluamme auttaa koko perhettä voimaan paremmin

Tavoitteenamme koko perheen hyvinvointi

Bliss Clinicin tavoite on palvella ja tukea perhettä kokonaisvaltaisemmin, niin että kaikkien perheenjäsenten hyvinvointi lisääntyy. Haluamme antaa koko perheelle paremman mahdollisuuden Bliss Clinicin hoitoihin. Kannustamme siis säännöllisiin ryhtitarkastuksiin ja tarvittaessa ennaltaehkäiseviin hoitoihin.

Positiivisia terveydentilan muutoksia

Olet itse ehkä jo kokenut positiivisia terveydentilan muutoksia ryhdin vahvistamisesta – ethän siis unohda puolisoasi ja lapsiasi. Ota heidät mukaasi ryhtitarkastuksiin.

Todennettavissa olevaa apua erilaisiin terveysongelmiin voi saada, vaikkei itse edes uskoisi siihen! Tarvitaan vain motivaatiota parantua ja uskallusta luottaa ammattilaisiin.

Tarjoamme perheille suunniteltuja yhteisaikoja ma klo 13.45-16 ja pe klo 13-16

Käynnit ovat normaaleja aikoja lyhyempiä, mutta erillistä perhehinnastoa noudattavina kustannusystävällisempiä. Perhehinnastoa noudatetaan ainoastaan mainittuina aikoina perheenjäsenten tullessa yhteiskäynnille.

Jos sinulla on lähipiirissäsi joku, joka haluaisi nopeasti näkemyksen terveysongelmiinsa, maanantain ja perjantain aikoja tarjotaan myös heidän minitutkimuksiinsa. Minitutkimuksen perusteella annamme suosituksemme tarvittavista lisätutkimuksista tai hoitotoimenpiteistä meillä, tai tarvittaessa ohjaamme muille terveydenhoidon ammattilaisille.

Muistathan mainita Bliss Family Care -tarjouksesta hoitoaikaa varatessasi.

Perhehinnasto