Skip to main content

Rekry

Vastaanoton vastaava, Bliss Clinic Oy, Turku

Haemme Bliss Clinicin vastaanottoon lämmintä ja langat käsissään pitävää vastaanoton vastaavaa.

Työtehtäviisi kuuluu vastaanoton ja pienen toimistoympäristömme hoitaminen monipuolisine tehtävineen kuten asiakaspalvelu, ajanvaraukset, laskutukset ja tilaukset sekä yrittäjän assistenttina toimiminen. Olet myös osa hoitoprosessia avustamalla asiakkailta lämpöpakkaukset pois.

Tärkeimpiä ominaisuuksiasi on ihmisläheisyys ja palveluhalukkuus, sillä toimit linkkinä asiakkaan ja hoitotyötä tekevän henkilökunnan välillä. Mahdollistat omalla työskentelylläsi hoitotyön sujuvuuden. Säilytät positiivisen asenteesi haastavissakin tilanteissa ja pystyt kiireessäkin toimimaan järjestelmällisesti tehtävien valmiiksi saattamiseksi.

Olet taitava käyttämään tietokoneen perustoimintoja ja -ohjelmia ja tartut mielelläsi puhelimeen selvittääksesi asioita, mikäli arjessa iskee tenkkapoo. Sinun tulisi osata suomen kielen lisäksi myös klinikkamme ”kotikieltä” englantia, sillä palvelemme myös ulkomailta tulevia asiakkaita. Terveiden elämäntapojen noudattaminen on sinulle tärkeää.

Henkilökuntamme hyvinvointi on meille tärkeää ja saatkin työsuhteesi etuna hoitoja sekä tukea liikkumiseen. Voit myös kasvaa toimessa, sillä pienessä yrityksessä pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin tehtäviin.

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian osoitteeseen info@blissclinic.fi. Voit myös lähettää hakemuksen ja CV:n oheisella yhteydenottolomakkeella. Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Sari Kemppainen, puh 024127700.

Bliss Clinic on turkulainen kivunhoidon klinikka, missä yhdistämme mm. kiropraktikon ja fysioterapeutin ammattitaidon kokonaisvaltaiseksi hoidoksi kehon erilaisiin kipu- ja toimintahäiriöihin.

Hae työpaikkaa 8.5. mennessä.

Lähetä hakemus