Skip to main content

Tutustu Bliss Clinic hoitojakson kolmeen vaiheeseen

1. Vaihe: Oireiden hoito

Ensimmäisen hoitovaiheen tavoite on vähentää ja poistaa kipua. Emme hoida kipua ainoastaan paikallisesti, vaan diagnosoimme kivun aiheuttajat tarkasti ja keskitämme hoitomme niihin. Paneutuminen yksilöllisten heikkojen lenkkien löytämiseen ja korjaamiseen on usein se avain, joka ratkaisee toistuvien kiputilojen arvoituksen.

Hoidamme lukuisia akuutteja ja kroonisia kiputiloja päästä varpaisiin mukaan lukien urheilu- ja rasitusvammat. Helpotamme ja poistamme kipua käyttäen erilaisia hoitoratkaisuja, jotka vauhdittavat kehon paranemista.

Tyypillisesti ensimmäiseen vaiheeseen tarvitaan 1-4 viikkoa säännöllistä hoitoa Bliss Clinicillä vaivojen vakavuudesta ja intensiteetistä riippuen. Kiputilojen poistuminen ja vähentyminen on luonnollinen seuraus hoidoistamme, kun kehon eri osat saadaan paremmalle toiminnalliselle tasolle.

Useista koulukunnista ammentavat hoitomenetelmämme ovat turvallisia, tehokkaita ja luonnonmukaisia. Niiden avulla vähennetään kipua, hillitään tulehduksia sekä tuetaan kehon luontaista kykyä parantaa itse itseään.

  • Kiputilojen syiden diagnosointi

  • Kipujen helpottaminen ja poistaminen

  • Tehokkaat ja turvalliset hoitomuodot

2. Vaihe: Korjaava hoito

Korjaavan hoitovaiheen konkreettisia tavoitteita ovat havaittavat ja mitattavat muutokset ryhdissä, kehon liikkuvuudessa, lihastasapainossa ja muissa terveydentilan mittareissa, kuten hengitystilavuudessa ja verenpaineessa. Ryhdin muutos heikosta vahvaksi edistää kehon ja sisäelinten terveyttä sekä hidastaa ikääntymistä ja sen mukanaan tuomia muutoksia. Korjaavan hoidon avulla kehoon saavutettavat muutokset ovat kuin kirurgiaa ilman veistä.

Syvällisten toiminnallisten ja rakenteellisten korjausten avulla saavutetaan pysyvämpiä tuloksia kuin lopettamalla hoitojakso oireiden lakattua. Toiseen vaiheeseen etenevällä hoidolla vältetään myös kiputilojen takapakkeja, joita esiintyy herkemmin, kun ryhti on vielä heikko ja liikkuvuus rajoittunutta.

Korjaavan hoitovaiheen pituus riippuu mm. ongelman laadusta, kulumatilanteesta, yleisestä terveydentilasta ja elämäntyylistä. Säännölliset hoidot kestävät yleensä yhdestä neljään kuukautta tapauksesta riippuen. Oikotietä ei ole, kun haluamme hyviä, kestäviä hoitotuloksia. Toinen hoitovaihe on investointi omaan terveyteen ja tulevaisuuteen.

Oma motivaatio itsehoitoon ja elämäntavan muutoksiin vaikuttaa korjaavan hoitovaiheen pituuteen. Mitä enemmän hoitaa itseään ja seuraa hoitavien asiantuntijoiden suosituksia, sitä vähemmän käyntejä tarvitaan.

  • Tehokkaat hoito-ohjelmat

  • Havaittavia ja mitattavia muutoksia

  • Ryhdin ja liikkuvuuden vahvistaminen ja parantaminen

3. Vaihe: Ylläpito ja hyvinvointi

Terveellisen elämäntavan rinnalla säännölliset ryhdintarkastukset ja pysähtymisen hetket rauhoittavassa ilmapiirissä parantavat elämänlaatua ja vähentävät stressiä. Kun kehossa ilmenevät pienet, usein oireettomat, epätasapainot havaitaan ja korjataan ennaltaehkäisevästi, ne eivät kehity isoiksi ja vaikeiksi ongelmiksi myöhemmin. Pienikin säännöllinen ennaltaehkäisy on suuria hoitotoimenpiteitä tärkeämpää!

Ennaltaehkäisyn hyödyt puhuvat puolestaan: liikkumisen vapaus, hyvä energiataso ja ajattelun selkeys. Hyvä terveys vaatii jatkuvaa ylläpitoa samoin kuin esimerkiksi auto, hampaat ja ihmissuhteet.

  • Hyvän elämänlaadun avain

  • Ennaltaehkäisevä lähestymistapa

  • Investointi terveyteen